Magyar

Az Ön szervezetfejlesztő partnere stratégiai céljainak elérésében!

Münnich Iván

Tréner, tanácsadó, ügyvezető igazgató

Miért csinálom?

Pályafutásom  során egyre inkább azt kezdtem figyelni ,hogy mi az amiben általam leginkább fejlődhetnek a csapatok, vagy az emberek. Mi az, amit én nyújthatok számukra, mi az amit a leginkább hitelesen képviselek?

Azt hiszem, leginkább azt, hogyan lehet egymás felé megértéssel, és toleranciával fordulva eredményesen együttműködni, akár a legnagyobb nyomás alatt is. Tudom, hogy az eredményességhez sokféle út vezet. Lehet kényszerítéssel és megfélemlítéssel is eredményeket elérni, de úgy hiszem, hogy annak ára van. A szervezetek ki is fizetik a számlát érte:  minőségben, utómunkában, fluktuációban, menedzsment időben. Nap, mint nap tapasztalom, hogy a viselkedés viselkedést szül, és az eredményes emberek képesek úgy befolyásolni környezetüket, hogy közben nem kell, hogy értékeiket feladják. Ez nem egy velünk született képesség, ezért ennek fejlesztése, amikor látom, ahogy emberek átlépik saját árnyékukat az, ami a leginkább elhivatottá tesz munkámban.

Hogyan teszem mindezt?

Szervezetek, csapatok és egyének fejlesztésével foglalkozom, főként kiscsoport dinamikára épülő eszköztárral, mindig egyedi igényre építve dolgozom.  Módszertanokat tekintve az átfogó szemlélet híve vagyok. Azt tapasztaltam, hogy egyedi igényekre dolgozva, hosszú távon nem szolgálja megfelelően munkámat, ha elköteleződöm egy módszertan mellett. Ezért folyamatosan keresve, kutatva a legfrissebb fejlesztő eszközöket, ezeket beépítem abba a módszertani tárházba, amellyel már rendelkezem.

Ez részben pszichológiai végzettségemen (http://pszichologia.elte.hu/) alapul, de az alapokat képezi a Tranzakció Analízis módszertana (www.intact1.com) , melyben 10 éves tapasztalattal rendelkezem, akkreditált felhasználója vagyok a világ vezető változásmenedzsment módszertanának az AIM-nek (www.imaworldwide.com), a lean módszertannak (www.smallpeacetrust.co.uk) , a lean leadership módszertannak (www.implement.dk) és akkreditált felhasználója vagyok a német Refa intézet interkulturális programjának. (www.refa.de).

Hol és mit csinálok?

 • Azt tapasztaltam, hogy azok a jellegű fejlesztő beavatkozások, melyekkel dolgozom: a tréning, a coaching, a konzultáció a legtöbb iparágban hasznos fejlesztési formák.
 • Sok tapasztalatot szereztem (1000 nap fölött)
  • az autó és elektronikai feldolgozó iparban szervezeti struktúra és kultúra fejlesztést célzó tréning és coaching programokban.
  • Shared Services és IT iparban speciális soft kompetenciák fejlesztését célzó tréning programokban.
  • hazai KKV-k stratégia alkotó és megvalósítást segítő programjában
  • vezetésfejlesztő és szakmai tehetség megtartó programokban a pénzügyi, hálózat üzemeltetési és egyetemes szolgáltató szektorban
 • több mint 10 éve foglalkozom trénerképzéssel

Vegye fel velünk a kapcsolatot!SÄMLING SOLUTION CONSULTING KFT.

Ügyfélszolgálat

+36 1 438 05 94

+36 1 212 50 71

info@samlingsolution.hu

1124 Budapest, Németvölgyi út 64.

Hírlevél

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre, ha elsőkézből szeretne értesülni híreinkről, eseményeinkről.

Kinek szóló hír érdekli?