Magyar

Az Ön szervezetfejlesztő partnere stratégiai céljainak elérésében!

Tréner képzés

A képzésben résztvevők évtizedes múlttal rendelkező kiváló trénereink által, valamint a saját élményen alapuló tanulási folyamatban egymástól tanulva kapnak a saját tréneri stílusuk megtalálásához, a felnőttoktatói szerep kiteljesedéséhez iránymutatást.

Aktuálisan induló képzési csoportunkról ITT olvashat! 

Gyakorlatorientált képzésünk során a résztvevők csoportban tanulják meg és mélyíthetik el a tréningtartás alapjait, valamint trénereink mellett üzleti partnereiknél is hospitálnak. A bő féléves képzési folyamat megfelelő időkeretet biztosít a témában történő elmélyedésre, hiszen a tréneri stílust csak egy hosszabb folyamatban lehet ténylegesen fejleszteni, emellett lehetővé tesszük az elsajátítottak minél hamarabbi gyakorlatban történő alkalmazását is.

A képzés különböző témaköreit feldolgozva a résztvevők megtanulják a legfontosabb modelleket és az alapvető gyakorlatokat, melyeket saját tréningjeikben fel tudnak majd használni. A tanulási folyamatot egy olyan módszertár színesíti, melyben nem csak az egyéni és kiscsoportos munkára kerül sor, hanem oktatófilmek, szerepjátékok, videofelvételek készítése és elemzése által a személyes készségek fejlesztését, új megoldási módok, technikák elsajátítását és gyakorlását is segítjük. A képzés során a résztvevők egyre összetettebb feladathelyzetekben mutatják meg magukat, a bemutatkozástól fogva a gyakorlatvezetésen, prezentáláson át a tréningblokk vezetésig, melyhez folyamatosan visszajelzéseket kapnak, így tud megvalósulni a saját élményeken alapuló tanulási és fejlődési folyamat. A képzés végén a Sämling Solution Consulting Kft. a résztvevők számára a szakma és a piac által elismert tanúsítványt nyújt át.

A képzés tematikája:

 • Interperszonális készségek, önismeret, tréneri készségek, tréneri identitás
 • Csoportfolyamatok vizsgálata, csoport életciklusok, csoportszerepek, csoportdinamika, a csoporthatás és csoport-többlet szerepe a képzésben
 • Prezentációs készségfejlesztés a tréneri szakirodalom anyagát felhasználva, videóvisszajelzéssel
 • Tréneri módszertan és eszköztár 1-2.
  • Tanuláselméletek
  • A csoportvezetés formai típusai
  • A tréningek felépítése (tematika, forgatókönyv), előkészítése, lebonyolítása
  • Tréneri eszköztár
 • Gyakorlat: tréner asszisztensi részvétel tréningeken (a program felétől folyamatosan)
 • Vizsga: vizsgadolgozat bemutatása egy komplett tréning ill. fejlesztési folyamatról, valamint valós tréningcsoportban tréning blokk megtartása.

Bővebb, írásos tájékoztatónkat kérje a képzés szervezőjétől:

Manisz Zaharula

zaharula.manisz@samlingsolution.hu

+36 30 476 3748

Amennyiben cégünk, és megoldásaink felkeltették érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal:

Manisz Zaharula

Értékesítés és nyílt képzések

Tanácsadó, coach, client partner

Vegye fel velünk a kapcsolatot!Hírlevél

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre, ha elsőkézből szeretne értesülni híreinkről, eseményeinkről.

Kinek szóló hír érdekli?