Magyar

Az Ön szervezetfejlesztő partnere stratégiai céljainak elérésében!

Alkosd meg saját vezetői stílusod!

Fejlesztési programunkat azoknak ajánljuk, akik

  • keresik azokat az új megoldásokat, melyekkel lelkesíteni tudják tehetséges munkatársaikat
  • olyan fejlesztést akarnak fiatal vezetőiknek, mely értéket teremt számukra és növeli a vállalat iránti lojalitást
  • olyan fejlesztést akarnak fiatal vezetőiknek, mely alkalmazkodik a munka világába lépő új generációk tanulási stílusához
  • számára fontos a friss, nemzetközi know how.

A program alapelvei

Alkosd meg! programunk ezen alapelveket követve építőköveket ad a résztvevők számára, melyek tudás elemekből, visszajelzésekből, önismeret szerzésből és a legmodernebb vezetésfejlesztési know-how megismeréséből állnak.

Ezt követően a résztvevők „megálmodják magukat” az építőkövek felhasználásával. Felépítik, hogyan tudnak az adott szervezetben olyan vezetővé válni, ami a szervezetnek is értéket teremt és maga számára is vonzó.

A program legfontosabb témái

Személyes értékeim  és a szervezeti értékek a vezetésben

 
A rugalmatlan személyiségvonások és a könnyen változtatható viselkedés közötti zónában található értékrendszerünk, mely robosztus módon és rejtetten befolyásolja mindennapi működésünket. Vezérlő értékeink általában saját magunk számára sem teljesen ismertek, főleg fiatalabb korban nem. Az érett vezetői munkához nagyon hasznos, ha sikerül ezeket feltárnunk,és megértenünk hogyan hatnak viselkedésünkre. Ebben segítjük a résztvevőket egy csoportos navigációs folyamattal.

A személyes inspiráció fejlesztése

A szervezeti teljesítményértékelő és motivációs rendszerek fontosak, de nem érhetnek föl a vezetők személyes hatásához! A mai kor szabadon mozgó tudásmunkásait az
inspiráló hatású vezetők tudják egy eszme, egy cél vagy egy vállalat mellé állítani! Ez pedig egy fejleszthető képesség, nem lehet elintézni azzal, hogy „erre csak születni lehet!”
A program során a résztvevőkkel a feje tetejére állítjuk, amit a motivációról eddig tudnak: megismerik és gyakorolják azt, hogyan lehet eszközök nélkül hatni mások belső jutalmazó rendszerére.
Erre alapozva megalkotják azokat az inspiráló üzeneteket, melyek a saját jellemzőik lesznek, majd lehetőséget kapnak ezek gyakorlására.

A vezetés és hatalom kezelése;  erőforrásaim és veszélyeim

Fiatal vezetőknél, akik hamar kerültek pozícióba, sok esetben nincs ideje kiforrni annak, hogy megtapasztalják és maguk számára értelmezzék, mitől fogják az emberek vezetőjüknek tekinteni és követni őket. Sok esetben még a beosztotti létről sincs elég tapasztalatuk, hogy elképzelhessék, hogyan kell ezt jól csinálni a túloldalról.
A téma során tudást és visszajelzéseket kapnak ahhoz, hogy felmérjék, a hatalom mely forrásaival tudnak jól élni, melyekkel kevésbé. Tudást és visszajelzést kapnak arról is, hogy a munkatársakhoz való különböző viszonyulások milyen következményekkel járnak.

Hogyan érzékel a környezetem? Visszajelzések mindenkitől, aki fontos

A vezetők számára nincsen fontosabb információ, mint az, hogyan hatnak környezetükre viselkedésükkel, személyiségükkel, stílusukkal. Ezeket a visszajelzéseket nem könnyű beszerezni, hiszen a munka kapcsolatokban óvatosak vagyunk és az őszinteséget nem mindenki tartja kifizetődőnek.
A program során beszélgetésekkel, személyiség tesztekkel, 360° értékeléssel facilitátori eszközökkel és személyes 1:1 konzultációval segítjük elő az információ megszületését és feldolgozását.

Mi ebben a pozícióban az a hozzáadott érték, amit megfizetnek?

 
Vajon mi az a hozzáadott érték, amit ebben a vezetői pozícióban megfizetnek? Ennek a megtalálásában, és a mindennapi munkában erre való fókuszálásban segítjük a vezetőket. Tapasztalatunk, hogy ebben a pozícionálási tevékenységben nem lehet izoláltan kezelni az egyes vezetői szinteket, így bevonjuk a felettük lévő vezetői szintet, kialakítva vagy megerősítve a kívánt vezetői kultúrát.

Módszerek, amelyekkel dolgozunk

Programunk azoknak a szervezeteknek szól, melyek szeretnék hosszú távon, egységes szemléletben fejleszteni vezetőiket, úgy, hogy közben a legfrissebb, 21. századi menedzsment tudással és kompetenciákkal vértezik fel őket.
A programban megjelenik a tréning, a csoportban facilitált egyéni navigáció, a csoportos coaching, a wokrshop, az on-the-job munka, az online tesztfelvétel és az egyéni konzultáció.

Munkáink

  • Shared Service Center teamleadereinek programja
  • Biztosító társaság IT osztályának vezetésfejlesztése

Vegye fel velünk a kapcsolatot!Hírlevél

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre, ha elsőkézből szeretne értesülni híreinkről, eseményeinkről.

Kinek szóló hír érdekli?