Magyar

Az Ön szervezetfejlesztő partnere stratégiai céljainak elérésében!

Értékteremtő vezető

Fejlesztési programunkat ajánljuk

Elsősorban Vezetői Teameknek javasoljuk, mert a program során akár több vezetői szint dolgozik együtt.

Kompetenciák, amelyeket fejlesztünk

A program 3 pilléren nyugszik:

1. Fókuszálás a vezetői értékteremtésre

Vajon mi az a hozzáadott érték, amit ebben a vezetői pozícióban megfizetnek? Ennek a megtalálásában, és a mindennapi munkában erre való fókuszálásban segítjük a vezetőket. Tapasztalatunk, hogy ebben a pozícionálási tevékenységben nem lehet izoláltan kezelni az egyes vezetői szinteket, így itt legalább 2 vezetői szint együtt dolgozik, kialakítva vagy megerősítve a kívánt vezetői kultúrát.

 

2. A személyes inspiráció fejlesztése

A szervezeti teljesítményértékelő és motivációs rendszerek fontosak, de nem érhetnek föl a vezetők személyes hatásához! A mai kor szabadon mozgó tudásmunkásait az inspiráló hatású vezetők tudják egy eszme, egy cél vagy egy vállalat mellé állítani! Ez pedig egy fejleszthető képesség, nem lehet elintézni azzal, hogy „erre csak születni lehet!” 

 

3. Az ellenálló képesség növelése

Hiába minden szakértelem és vezetői készség, ha gyenge az ellenálló képesség, ha a vezető megtörik a nagy nyomás vagy a krízis helyzetek alatt. Az is kell, hogy valaki képes legyen megerősödve kijönni a turbulens időszakokból, az időnként szükségszerűen bekövetkező kudarcokból. Ez a kompetencia szintén fejleszthető, és megerősítése védőhálót képez a kiégés megelőzésére.

 

Módszerek, amelyekkel dolgozunk

A kiváló szervezetek egyik jellemzője, hogy vezetőik folyamatos fejlesztését legfontosabb feladataik között tartják számon. A folyamatos fejlesztés azt is hozza, hogy egy idő után nehéz újdonságot találni a különböző vezetőfejlesztő programokban, illetve sokszor nem marad erőforrás ezen fejlesztések összehangolására.

Így a vezetők különböző alapelvekre épülő, különböző módszertanú és kultúrákban érlelődött fejlesztéseken vesznek részt, melyek ritka esetben állnak össze egésszé, inkább a „jajj, ezt is hallottam már valahol” érzését keltik.

Programunk azoknak a szervezeteknek szól, melyek szeretnék hosszú távon, egységes szemléletben fejleszteni vezetőiket, úgy, hogy közben a legfrissebb, 21. századi menedzsment tudással és kompetenciákkal vértezik fel őket.

 

 Programunk válaszol arra a kihívásra is, hogyan lehet hosszútávon foglalkozni azokkal a vezetőkkel, akik már sok különböző fejlesztő programon vettek részt.

Módszertanában a workshop, a tréning, az on-the-job munka és a team navigáció is megjelenik.

 

 

Munkáink

  • IT Shared Service center teamleader körének fejlesztése
  • Német Autoipari vállalat TeamLeiter és üzemvezetői körének fejlesztése
  • Japán Autoipari vállalat csoportvezetői körének fejlesztése
  • Német Autoipari vállalat Meister körének fejlesztése

 

Egyéni  és csoportos fókuszú, vezetésfejlesztési  programunk tájékoztatója pdf

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!Hírlevél

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre, ha elsőkézből szeretne értesülni híreinkről, eseményeinkről.

Kinek szóló hír érdekli?