Magyar

Az Ön szervezetfejlesztő partnere stratégiai céljainak elérésében!

Team coaching

A mi team coachingunk

A team coaching jellemzően vezetői teameknek, azonos, aktuális problémán dolgozó csoportoknak, coaching típusú fejlesztése. A team coaching alkalmak során a team számára legnagyobb kihívást jelentő témák kerülnek reflektorfénybe. A team meghatározza hol áll most egy számára fontos megoldandó kérdésben, közösen kitűzik a célt, és együttes erővel, egy coach támogatásával, és visszajelzései segítéségével érik azt el.

A coach kézben tartja a folyamatokat, facilitálja a konfliktusok megoldását és a probléma megoldást. Biztosítja az őszinteséget, átláthatóságot és nyomon követhetőséget.

A team coaching végső soron mindig egy team eredményességének növelését célozza.

Módszereink

Nem köteleződtünk el egyetlen iskola mellett sem. Módszertani integrátorok vagyunk, és mindig a módszereket rendeljük a célok szolgálatába, és nem fordítva.

Használunk szupervízió, akciótanulás, tranzakció analízis, solution focus, változásmenedzsment módszertanokat.

Mit teszünk, hogyan zajlik?

A folyamat azokat a csapatban rejlő kollektív erőforrásokat, meglévő kompetenciákat, hatékony működési sémákat, egyéni és közös gyakorlati tapasztalatokat hozza felszínre, melyekre építhet, melyek a változás, az új helyzet felelősségtudatos és hatékony kezelését támogatják. A team coach biztosítja a folyamat kereteit, biztosítja az elfogulatlan, a folyamatokra a kívülálló szemszögéből való rálátást, s ad objektív visszajelzéseket – ezzel generálva a problémákra válaszoló új és tartós megoldásokat, a mélyreható változásokat a szervezetben. A csapattal közösen, konkrét célokat határoznak meg és olyan intézkedési javaslatokat gyűjtenek, melyek a leghatékonyabban szolgálják a csapatot a céljaik elérésében. A folyamatban frissen szerzett gyakorlati tapasztalatok elemzése, értékelése visszajelzéseket ad a haladásra, az ideális megoldáshoz vezető útra vonatkozóan.

Munkáink

  • Menedzsmentben lévő kohézió erősítése
  • Munkakultúra fejlesztése és eredményes elterjesztése
  • Szervezeti egység viselkedési kultúrájának fejlesztése
  • Szervezeti egységek közti együttműködés fejlesztése

Vegye fel velünk a kapcsolatot!Hírlevél

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre, ha elsőkézből szeretne értesülni híreinkről, eseményeinkről.

Kinek szóló hír érdekli?