Magyar

Az Ön szervezetfejlesztő partnere stratégiai céljainak elérésében!

Megtartó erőim a változó időkben

Tréning célja

Moduláris rendszerben felépített programunknak köszönhetően a résztvevők tudatosítani tudják az őket segítő és megtartó erőforrásaikat. Fontos támasznak gondoljuk programunkat a hirtelen változó munkahelyi és magánéleti helyzetekben egyaránt. 

Az online tréning résztvevői megismerkednek az új körülményekhez szükséges adaptív hozzáállásukkal, ráláthatnak reziliens készségeikre és a motiváció fenntartásának kérdéseit is körbejárjuk. Célunk egyének kísérése személyes megtartó erőik megtalálásában. Ugyanakkor az adaptivitás, a reziliens készségek és a motiváció mind kulcsfontosságú elem egy csapat és egy nagyobb szervezet életében is, így kifejezetten vezetőknek is ajánljuk a programot, mely során ránézünk csapatuk és szervezeti egységük állapotára.

Célcsoport

Programunkat ajánljuk munkavállalóknak, akiknek segítségre van szükségük a hirtelen megváltozott munkavégzési eszköztár, közeg és dinamikák megértésében, olyan munkavállalók és vezetők számára, akik szeretnék tudatosan felkutatni, azonosítani és használni erőforrásaikat, vezetőknek, akik a csapatuk és részlegeik adaptív készségeit és rugalmasságát szeretnék megtámogatni.

Nyelv

magyar, angol, francia

A tréning felépítése

    • 3x2 óra csoportos virtuális tantermi tréning
    • Tananyagok és gyakorlatok a MATRIX LMS rendszerünkben

Ajánlatkérés

Münnich Iván
ivan.munnich@samlingsolution.hu
+36 20 213 0630

Amennyiben cégünk, és megoldásaink felkeltették érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal:

Münnich Iván

Készségfejlesztés

Ügyvezető Igazgató
Tréner, szervezetfejlesztő, coach

Vegye fel velünk a kapcsolatot!