Magyar

Az Ön szervezetfejlesztő partnere stratégiai céljainak elérésében!

Egyéni és csoportos coaching

Számunkra a coaching egy olyan folyamat, amelyben párbeszéden keresztül segítünk ügyfelünknek tanulni ahelyett, hogy tanácsokkal vagy utasításokkal látnánk el őket.
 
 
Az általunk képviselt módszertan célja, hogy támogassa az emberek fejlődését azért, hogy képesek legyenek kibontakoztatni a saját személyiségükben rejlő lehetőségeket, és kellően bátrak legyenek ahhoz, hogy a rutint új megoldásokkal váltsák fel.
 
Munkatársaink azért dolgoznak, hogy ügyfeleik kihozzák magukból a maximumot, átlendüljenek elakadásaikon és képesek legyenek a létrejött változásokat tartósan megőrizni önmaguk, az általuk vezetett szervezet, szervezeti egység, vagy csapat számára is.
 
Üzleti és fejlesztési filozófiánk szerint a coaching a legmagasabb szintű támogatás, amit egy cég munkatársai számára adhat. Mindig az adott vezető, munkatárs, vagy csapat személyre szabott fejlesztése áll a középpontban, annak érdekében, hogy a munkahelyi szerepéhez, pozíciójához tartozó vagy abból fakadó feladatait sikeresen megoldja. Ha az ügyfél ebben a változási folyamatban hatékony tud lenni és ennek köszönhetően sikeressé is válik, az nemcsak személyes fejlődését biztosíthatja, hanem a vállalat eredményességét is elősegíti.

A vezetők, munkatársak, csapatok idővel büszkék lesznek arra, hogy coachuk van, a korábbi rutint bátran váltják fel új és hatékonyabb megoldásokkal és mindent megtesznek a változás fenntarthatóságának érdekében.
Csoportos coaching alkalmával egy - egy résztvevő által behozott esettel dolgozunk, amely konkrét, valós, aktuális kihívás, elakadás, megoldandó feladat. Mindig az esethozó kolléga kap kitüntetett figyelmet, kérdéseket, visszacsatolásokat, melyet a coach és a csoport tagjai adják az esethozó számára. A csoportos coaching előnye, hogy a coach támogatásán túl, a csoport támogatását, és a tudását is felhasználhatja az esethozó. Költséghatékony lehet abban az esetben, ha több vezető, vagy munkatárs egyéni coachingja lenne kívánatos, de erőforrás hiány miatt ez nem képzelhető el.
 
Coachaink hitelességét vagy az évtizedes tapasztalat, vagy a felsővezetői múlt, és a módszertani képzettség, sokszínűség adja.
Nem vagyunk módszertan elkötelezettek, módszertan integrátorok vagyunk: megválasztott megközelítésünket mindig egy coaching folyamat céja és a coachee igényei határozzák meg.

Munkáink

  • Telekommunikációs shared service team leadereinek csoportos coaching programja.
  • Biztosítótársaság IT osztályvezetőinek csoportos coaching programja.
  • Német hátterű iparvállalat felső és középvezetőinek egyéni coaching programja.
  • Nemzetközi hitelintézet felső és középvezetőinek egyéni coachingja.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!Hírlevél

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre, ha elsőkézből szeretne értesülni híreinkről, eseményeinkről.

Kinek szóló hír érdekli?