Magyar

Az Ön szervezetfejlesztő partnere stratégiai céljainak elérésében!

Lean kultúra fejlesztés (Lean transzformáció)

Bárhogy is nevezzék Lean kultúra fejlesztésnek, Lean transzformációnak, Lean bevezetésnek, fenntartható Lean rendszerek kiépítésének… minden vállalkozásnál ezernyi ponton lassulhat le, sérülhet, bukhat meg az a törekvés, amit ezen kifejezések takarnak. Több tucat ellenőrző lista, forgatókönyv segíti már a cégeket, hogy az elvárt eredményeket, elvárt időn belül megteremjék ezek a törekvések. Természetesen mi is használunk ellenőrző listákat, változásmenedzsment forgatókönyveket, bevállt roadmap sablonokat és megvan a saját évtizedes tapasztalatunk a területen (amit mi egy „Lean Házban” jelenítünk meg), de a sikerhez ennél több kell.

Mi abban hiszünk, hogy egy ilyen szintű változás sebessége, sikeressége az impulzusok minőségétől, erősségétől és gyakoriságától függ.

Elengedhetetlen, hogy az alapvetően elérendő célok összhangban legyenek a vállalat üzleti modelljével, missziójával és céljaival.

Elengedhetetlen, hogy a felsővezetők pontosan lássák, honnan hová tartanak és időszakosan újragondolják mindezt (a felmerült nehézségek – mert ilyenek mindig vannak – láttán).

Elengedhetetlen, hogy kiépüljön a változást támogató lépcsőzetes szponzoráció és a változást támogató rendszerek.

Kell egy csapat, kell egy jó irányba tartó „kritikus tömeg”, kell a módszertani ismeret és kellenek a valós, kimutatható sikerek már fél éven belül.

És kell még sok minden apróság, amire út közben jövünk rá ügyfeleinkkel szorosan együttműködve az út során.

Ha megengedi, hogy mi segítsük ezen az úton, akkor módszertani tapasztalatunkkal, szervezetfejlesztési, projekt – és változásmenedzsment tudásunkkal, 12 év tapasztalatunkkal és kitartó, megoldásközpontú hozzáállásunkkal fogjuk segíteni. Nem csupán jó ötleteket adva, hanem közösen dolgozva, hogy elérjük a megcélzott változást!

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!Hírlevél

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre, ha elsőkézből szeretne értesülni híreinkről, eseményeinkről.

Kinek szóló hír érdekli?