Magyar

Az Ön szervezetfejlesztő partnere stratégiai céljainak elérésében!

Tárgyalástechnika

Hogyan segíti céljainak elérését a tárgyalástechnika programunk?

A résztvevők tárgyalási készségeinek tovább fejlesztése, a munkájukban előforduló nehéz helyzetekre, tárgyalási szituációkra történő felkészülés elősegíti, hogy a vállalti érdekeket eredményesen érvényesítsék belső és külső ügyfelekkel történő tárgyalásokon.

Az egyéni erősségek, és a fejlesztendő készségek tudatosítása növeli az egyéni motivációs szintet.

A tárgyalópartner személyiségéhez illeszkedő tárgyalási stratégia tudatos megválasztásának képessége fejlődik a résztvevőkben, ezzel eredményesen képviselik a szervezetet et a külső partnerekkel történő egyeztetéseken.

A programot követően a résztvevők tervszerűen készülnek fel a tárgyalásokra, tudatosabban kommunikálnak, ezzel kedvezőbb tárgyalási pozícióba kerülnek az egyeztetések során.

Az egyéni befolyásolási képesség fejlesztése növeli a résztvevők egyéni presztízsét, hatásukat a munkakörnyezetükre.

A program TUDÁST, KÉSZSÉGET és ATTITŰDÖT egyszerre fejleszt

A kompetencia megszerzése az attitűd + tudás + képesség integrált az alkalmazását jelenti. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a megfelelő tárgyi tudás megszerzése, valamint a készségek fejlesztése akkor lehetséges, ha a résztvevők rendelkeznek egy olyan szemlélettel, ahol egységben látják a fejlesztés hatását a szervezeten belüli hatékonyságukra és ennek kihatását a szervezeti egységük fejlődésére.

A program tematikájában a mindhárom terület (tudás, képesség, attitűd) fejlesztésére hangsúlyt helyezünk.

A képzés során a személyes készségek fejlesztésével, új megoldási módok és technikák elsajátításával és gyakorlásával dolgozunk. Szimulációs és helyzetgyakorlatokban nyílik lehetőség a kísérletezésre és az új készségek megerősítésére. Videó felvételek elemzésével fejlesztjük a résztvevők ismereteit és képességeit, mélyítjük tudásukat.

A résztvevők saját élmény szinten helyzetgyakorlatok, nemzetközileg kifejlesztett tesztek és esettanulmányok segítségével fejleszthetik képességeiket. A tréningen szerzett ismereteiket azonnal gyakorlatba áttéve kipróbálhatják, hogy mely technikák felelnek meg leginkább személyiségüknek és eddigi tapasztalataiknak.

Munkáink

  • Tárgyalástechnika autoipari vállalatok beszerzőinek
  • Tárgyalástechnika biztosítótársaság ügyfélszolgálatosainak
  • Tárgyalástechnika, EUban tárgyaló delegációknak.
  • Tárgyalástechnika erőmű karbantartást értékesítő account managereknek angol nyelven
  • Tárgyalástechnika bankot kiszolgáló shared service munkatársaknak angolul

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!Hírlevél

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre, ha elsőkézből szeretne értesülni híreinkről, eseményeinkről.

Kinek szóló hír érdekli?