Magyar

Az Ön szervezetfejlesztő partnere stratégiai céljainak elérésében!

Online tréningjeink

Cégünk 2018 óta foglalkozik blended és onlline tréningekkel. Hazai és nemzetközi csoportjaink során megszereztük a szükséges tapasztalatot az online tréningek hatékony és hiteles lebonyolításához.
 
Az online tréningjeinkhez nem szükséges a személyes találkozás, programjaink megvalósítása során a cégünk által biztosított MATRIX LMS rendszert és élő online kommunikációt biztosító programokat (pl. Skype, Zoom stb.) használunk.

HOME OFFICE MENEDZSMENT

Célok és célcsoport

Tréningünk célja, hogy a résztvevők olyan módszereket ismerjenek meg és gyakoroljanak, melyek segítségével az otthonról történő munkavégzés legalább annyira hatékony és eredményes, mint a munkahelyen végzett munka.

Olyan cégek számára ajánljuk ezt a programot, ahol az otthonról történő munkavégzés bevezetését tervezik, vagy ahol a home office már a vállalati kultúra része, de szükségesnek tartják az alkalmazottak képzését az otthoni munkavégzés hatékonyságának növelése érdekében. Továbbá olyan vezetőknek, akiknek mostantól home office-ban kell megoldaniuk csapatuk működését, vagy olyan munkavállalóknak, akik bővíteni szeretnék home office menedzsment készségeiket.

Nyelv: magyar, angol, francia

A tréning felépítése

     • 2x2 óra csoportos virtuális tantermi tréning
     • Tananyagok és gyakorlatok a MATRIX LMS rendszerünkben

VIRTUÁLIS CSAPATOK MENEDZSELÉSE

Célok és célcsoport

Programunkat ajánljuk mindenkinek, aki szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy javuljon, fennmaradjon, fejlődjön virtuális csapatának működése, teljesítménye és/vagy légköre. Vezetőknek, akiknek mostantól home office-ban kell megoldaniuk csapatuk irányítását és fejlesztését, vagy olyan munkavállalók részére, akik bővíteni szeretnék virtuális együttműködés ismereteiket. Olyan cégek számára, ahol az otthonról történő munkavégzés bevezetését tervezik, ahol a home office már a vállalati kultúra része, de szükségesnek tartják az alkalmazottak képzését az otthoni munkavégzésből adódó csapat hatékonyságának növelése érdekében.

Nyelv: magyar, angol, francia

A tréning felépítése

     • 3x2 óra csoportos virtuális tantermi tréning
     • Tananyagok és gyakorlatok a MATRIX LMS rendszerünkben 

Hogyan oktassunk online?

Célok és célcsoport

Programunkat ajánljuk mindenkinek, aki a mostani helyzetben szeretné munkatársait képezni, fejleszteni. Vezetőknek, belső oktatóknak, szakmai ismeret átadónak, akiknek mostantól home office-ban kell megoldaniuk csapatuk oktatását és fejlesztését, esetleg új munkatársak képzésének, szervezetbe integrálásának megkezdését. Olyan cégek számára, akik a jelenlegi helyzetben leállásra kényszerültek, vagy sok munkatársuk home officeban végzi tevékenységét.

Nyelv: magyar, angol

A tréning felépítése

     • 3x2 óra csoportos virtuális tantermi tréning
     • Tananyagok és gyakorlatok a MATRIX LMS rendszerünkben
     • Egyéni konzultáció

PRACTICAL TASK&PROJECT MENEDZSMENT

Célok és célcsoport

Képzésünket ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék komplexebb feladataikat, projektjeiket hatékonyabban elvégezni és ehhez megszerezni mindazon módszertani tudást, ami biztosítja a sikert mind a humán- mind a technikai oldalon egy olyan program segítségével, amely igazodik a saját tanulási tempójukhoz. (A programban való részvételnek nem feltétele a projektvezetői tapasztalat.)

Fontos kiemelnünk, hogy a program az ún. vízesés (waterfall) vagy más néven tradicionális projektmenedzsment megközelítés módszertani elemeit követi, de természetesen számos olyan módszer elsajátítható a képzés keretében, amelyek agilis környezetben is alkalmazhatók. Programunk túlmutat a projektmenedzsment oktatás klasszikus felfogásán, és a tervezés és megvalósítás klasszikus eszközei mellett hangsúlyosan kezeli a humán oldal menedzselését.

Nyelv: magyar

A tréning felépítése

     • 2x3 óra csoportos virtuális tantermi tréning
     • Tananyagok és gyakorlatok a MATRIX LMS rendszerünkben

MEGTARTÓ ERŐIM A VÁLTOZÓ IDŐKBEN

Célok és célcsoport

Moduláris rendszerben felépített programunknak köszönhetően a résztvevők tudatosítani tudják az őket segítő és megtartó erőforrásaikat. Fontos támasznak gondoljuk programunkat a hirtelen változó munkahelyi és magánéleti helyzetekben egyaránt. Az online tréning résztvevői megismerkednek az új körülményekhez szükséges adaptív hozzáállásukkal, ráláthatnak reziliens készségeikre és a motiváció fenntartásának kérdéseit is körbejárjuk. Célunk egyének kísérése személyes megtartó erőik megtalálásában. Ugyanakkor az adaptivitás, a reziliens készségek és a motiváció mind kulcsfontosságú elem egy csapat és egy nagyobb szervezet életében is, így kifejezetten vezetőknek is ajánljuk a programot, mely során ránézünk csapatuk és szervezeti egységük állapotára.

Programunkat ajánljuk munkavállalóknak, akiknek segítségre van szükségük a hirtelen megváltozott munkavégzési eszköztár, közeg és dinamikák megértésében, olyan munkavállalók és vezetők számára, akik szeretnék tudatosan felkutatni, azonosítani és használni erőforrásaikat, vezetőknek, akik a csapatuk és részlegeik adaptív készségeit és rugalmasságát szeretnék megtámogatni.

Nyelv: magyar, angol, francia

A tréning felépítése

     • 3x2 óra csoportos virtuális tantermi tréning
     • Tananyagok és gyakorlatok a MATRIX LMS rendszerünkben

KREATÍV PROBLÉMAMEGOLDÁS ÉS TERVEZŐI GONDOLKODÁS

Célok és célcsoport

A jelenlegi folyamatosan változó környezet nem csak a bennünket körülvevő technikai környezetet érinti és nem csak a pszichés és fizikai igazodást igényli, hanem a gondolkodásunk, problémamegoldási módszereink fejlesztését is.

Programunkat első sorban olyan kollégáknak ajánljuk, akik munkafolyamatai rugalmasságot, tervezést, találékonyságot vagy újfajta megközelítést igényelnek. Akik szívesen vállalkoznak a megszokottól eltérő gondolkodásmód feltérképezésére és kipróbálására. Programunkat olyan kollégáknak is javasoljuk, akiknek legalább minimális mértékben van döntési szabadságuk a folyamatok a rendszerek működtetése és a külső-belső ügyfelek, kiszolgálása és összehangolása tekintetében.

Nyelv: magyar

A tréning felépítése

     • 4x1,5 óra csoportos virtuális tantermi tréning
     • Tananyagok és gyakorlatok a MATRIX LMS rendszerünkben

DISC ALAPÚ KOMMUNIKÁCIÓ ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉS FEJLESZTÉS

Célok és célcsoport

A program célja a jobb, gördülékenyebb kommunikáció és együttműködés. A DISC, mint eszköz komfortosabbá tehet helyzeteket mind a két, interakcióban résztvevő fél számára. Ez a „kényelmesség” csökkenti a feszültséget, ezáltal a felek rugalmassága megmarad, kevesebb konfliktus alakul ki, gördülékenyebben halad a munka és az együttműködés.

A programot minden olyan érdeklődőnek ajánljuk, aki kíváncsi arra, hogy a különböző viselkedéstípusok hogyan jellenek meg a mindennapi kommunikációban, problémamegközelítésben, munkában és együttműködésben. Arra, hogy ezek ismerete milyen hatásos iránytűt tud adni a kezünkbe, hogy a valós, de akár a digitális társas térben egymással gördülékenyebben együttműködjünk.

Nyelv: magyar

A tréning felépítése

     • 3x1,5 óra csoportos virtuális tantermi tréning
     • Tananyagok és gyakorlatok a MATRIX LMS rendszerünkben

Amennyiben cégünk, és megoldásaink felkeltették érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal:

Münnich Iván

Készségfejlesztés

Ügyvezető Igazgató
Tréner, szervezetfejlesztő, coach

Vegye fel velünk a kapcsolatot!