Magyar

Az Ön szervezetfejlesztő partnere stratégiai céljainak elérésében!

Budainé Kiss Mária

Senior tréner-tanácsadó

Miért csinálom?

Vegyészként és közgazdászként (bármennyire is érdekes volt mindkét terület) szűknek és szürkének éreztem a világot, kerestem a helyemet. 1991-ben köteleztem el magam a tréneri hivatás mellett. Mindig is szeretettem emberekkel együtt dolgozni, nagy élmény számomra, ha segíthetek abban, hogy munkájukban és magánéletükben sikeresebbek legyenek, inspirálhatom őket abban, hogy kiteljesedjenek.

Trénerként folyamatosan tanulok, új gondolatokkal, megközelítésekkel találkozom, ami állandó tanulásra, fejlődésre késztet.

Színes, változatos emberekkel, helyzetekkel találkozom nap, mint nap, ami még ma is energiát, inspirációt ad a folyamatos megújuláshoz.

Ez az a szakma ahol jót tehetek és cserébe rengeteg jót kapok.

Hogyan teszem mindezt?

Csoportok és egyének fejlesztésével foglalkozom, elsősorban tréning módszerrel, amely a csoportdinamikára épül. Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy munkámba folyamatosan beépítsem az új módszereket, eszközöket. Nagyon sokat tanulok kollégáimtól és a tréningek résztvevőitől. Szeretek oldott, fesztelen légkörben dolgozni és átadni mindazt, amit több mint 20 éves tréneri munkám során megtanultam, megtapasztaltam. Azt tartom elsődleges feladatomnak, hogy a tréning résztvevői saját élményeken keresztül ismerjék fel saját erősségeiket, és fejlesztendő területeiket, és legyenek motiváltak abban, hogy meghozott elhatározásaikat meg is valósítsák.

Hol és mit csinálok?

 • A gazdasági és társadalmi élet számos területén dolgoztam az évek során.
 • Sok tapasztalatot szereztem (több ezer nap)
  • pénzügyi szervezetek (bank, biztosító) vezetői és ügyfélszolgálati, valamint értékesítési munkatársai kompetenciáinak fejlesztésében
  • az autó és elektronikai feldolgozó iparban, kereskedelemben vezetői kompetenciák mérésében (Assesment és Development Center) és vezetői kompetenciák fejlesztésében
  • oktatásmódszertani tréningekben
  • hazai KKV-k stratégiaalkotó, és megvalósítást segítő programjaiban
  • pedagógusok képzésében
  • önkormányzatok, minisztériumok, gazdasági szervezetek munkatársainak tárgyalástechnikai készségeinek fejlesztésében
 • Több mint 10 éve foglalkozom trénerképzéssel

Vegye fel velünk a kapcsolatot!SÄMLING SOLUTION CONSULTING KFT.

Ügyfélszolgálat

+36 1 438 05 94

+36 1 212 50 71

info@samlingsolution.hu

1124 Budapest, Németvölgyi út 64.

Hírlevél

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre, ha elsőkézből szeretne értesülni híreinkről, eseményeinkről.

Kinek szóló hír érdekli?