Magyar

Az Ön szervezetfejlesztő partnere stratégiai céljainak elérésében!

Dávid Róbert

 Tréner, tanácsadó

Miben hiszek?

A mindennapok során bármerre is indulunk, bármilyen helyzetbe is kerülünk, végül önmagunkkal találkozunk. Ezek a találkozások annál örömtelibbek vagy eredményesebbek, minél tudatosabbak és felkészültebbek vagyunk. Sokat segíthet azonban, ha van egy útitárs, aki megerősít, eszközt ad, vagy utat mutat, ha kell. Ebben a szerepben rejlik számomra a tréneri munka felelőssége, hogy felismerjem az irányt, felmérjem a készségeket és tudással, figyelemmel támogassak, hogy a végén mindenki felkészülten, biztonságban és megerősödve érjen célba.

Hogyan dolgozom?

Csoportokkal dolgozom, ahol az egyének ösztönös biztonságigényét szem előtt tartva mozdulunk komfortzónán túlra, hogy minél többet tanulhassunk és tapasztalhassunk a mindennapokat körülvevő helyzetekről, jelenségekről és érzésekről. Törekszem arra, hogy az általam hozott elméletek és gyakorlatok ne csak a munkahelyen, hanem a privát életben is segítséget tudjanak nyújtani a felelősségteljes viselkedésváltoztatás útján. Viselkedésünk formálása gyakran hosszú és többszöri beavatkozást igénylő folyamat, ezért évek óta foglalkozom digitális eszközök fejlesztésével is, melyek segítségével hatékonyan és eredményesen lehet a tréningeket utánkövetni.

Mit csinálok?

Készségfejlesztő és szervezetfejlesztői folyamatokban dolgozom.

Készségfejlesztésben erősségem az asszertivitás, konstruktív kommunikáció, vezetői készségfejlesztés, DISC alapú viselkedés tipológia, együttműködés fejlesztés, mérések, visszajelzések és a programok digitális alapú után követése.

Vezetésfejlesztésben, vezetői önismeret, delegálás, motiválás, konfliktuskezelés, visszajelzés és vezetői eszköztár fejlesztés, valamint ezeket támogató mérések, riportok, visszajelzések.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!SÄMLING SOLUTION CONSULTING KFT.

Ügyfélszolgálat

+36 1 438 05 94

+36 1 212 50 71

info@samlingsolution.hu

1124 Budapest, Németvölgyi út 64.

Hírlevél

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre, ha elsőkézből szeretne értesülni híreinkről, eseményeinkről.

Kinek szóló hír érdekli?