Magyar

Az Ön szervezetfejlesztő partnere stratégiai céljainak elérésében!

Regős Éva

Pszichológus, tréner-tanácsadó, coach

Miért Csinálom?

Szeretem, amit csinálok, hiszen értékes és tehetséges emberek között inspiráló és megújulásra képes, vidám környezetben dolgozom. Hiszek abban, hogy programjaink valódi értéket képviselnek, nagyfokú társadalmi hasznossággal bírnak.

A jól bevált és gyakorlatban ellenőrzött módszertanok alkalmazása mellett folyamatosan megélhetem munkámban a változatosságot, az újszerűséget, a kreativitást és a személyes fejlődést. Folyamatosan új, és izgalmas személyiségekkel találkozom, akiktől én is rendszerint új dolgokat tanulok, akik számára innovatív és érdekes megoldások alkalmazásával segíthetek a jelenlegi működésük tudatosításában, a megszokott sémákból történő kilépésben és a megújulás elérésében.

Hogyan Csinálom?

Az általam vezetett egyéni és csoportos fejlesztési folyamatokban a módszertani gazdagság, az inspiráló környezet, az oldott hangulat, a szabad és kreatív gondolkodás megteremtésére, a meglévő erőforrások és jól működő dolgok tudatosítására, a belátásra való képesség feltételeinek megteremtésére, a korábban megélt helyzetek átértékelésére, újraértelmezésére és az újszerű szemlélet kialakítására törekszem. Klinikai és sport szakpszichológus végzettségem mellett többféle módszertani irányzatban képződtem (Katathim Imaginatív Terápia, Neurolingvisztikus Programozás, Autogén tréning, Pszichodinamikus mozgás-és táncterápia, Családterápia), de egyetlen irányzat mellett sem köteleződtem el teljesen, hiszen a személyre és csoportra szabott fejlesztési folyamatok megtalálásában és kialakításában hiszek. Munkáim során arra törekszem, hogy ne egyetlen kötött módszertant alkalmazzak, hanem a számtalan lehetőség közül az egyéni igényekhez leginkább illeszkedő módszertan felhasználásával segítsem egyének és csoportok fejlődését.

 

Hol és mit csinálok?

  • Pályám kezdetén gyakorló pszichológusként tanácsadással, terápiák vezetésével foglalkoztam, majd 5 évvel ezelőtt az oktatás felé orientálódtam.
  • 3 évig voltam a Szent István Egyetem Gazdaság és Társadalomtudományi Karának főállású oktatója (andragógusok és emberi erőforrás tanácsadók képzése, 2010-2013).
  • Trénerként részt vettem a Nemzeti Munkaügyi Hivatal és Nemzetgazdasági Minisztérium keretein belül megvalósuló Pályaorientációs konzulens képzésben (9 csoport, 114 fő kiképzése, 2014-2015).
  • Jelenleg készségfejlesztő tréningek, vezetőfejlesztés, coaching folyamatok, kompetencia alapú felmérések (Assessment Center/Developement Center) vezetésével foglalkozom.
  • Készségfejlesztő tréner és coach tevékenységem mellett 8 éve foglalkozom sportolók versenyekre, téthelyzetekre való felkészítésében, mentális teljesítőképességeik határainak növelésében.

 

Végzettségem

Iskolarendszerű képzések

2008-2012.Pécsi Tudományegyetem

Klinikai és mentálhigiénés szakpszichológus

2007-2009.  Semmelweis Egyetem

Sport szakpszichológus

2002-2007.  Pécsi Tudományegyetem

Pszichológus

Iskolarendszeren kívüli végzettségek

2015. Sämling-Legacy Kft. coach képzése

Coach

2013. Sämling Solution Consulting Kft. tréner képzése

Tréner-tanácsadó

2010. Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Ergonómia és Pszichológia Tanszék, készségfejlesztő tréner képzés

Készségfejlesztő tréner

Vegye fel velünk a kapcsolatot!SÄMLING SOLUTION CONSULTING KFT.

Ügyfélszolgálat

+36 1 438 05 94

+36 1 212 50 71

info@samlingsolution.hu

1124 Budapest, Németvölgyi út 64.

Hírlevél

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre, ha elsőkézből szeretne értesülni híreinkről, eseményeinkről.

Kinek szóló hír érdekli?