Magyar

Az Ön szervezetfejlesztő partnere stratégiai céljainak elérésében!

Regős Éva

Klinikai és sportszakpszichológus, tréner, coach

Miért Csinálom?

Hiszek abban, hogy programjaink valódi értéket képviselnek egyéni, csoport és szervezeti szinten egyaránt. A befektetett energia megtérülése, az egyén szintjén megélt szubjektív előrelépés mellett a fejlődés objektív jelei inspirálnak a legjobban. 

Az általam vezetett egyéni és csoportos fejlesztési folyamokban a résztvevőknek innovatív és érdekes megoldások alkalmazásával igyekszem segíteni a jelenlegi működésük tudatosításában, a megszokott sémákból történő kilépésben és a megújulás elérésében.

Hogyan Csinálom?

Munkám során a módszertani gazdagság, az inspiráló környezet, az oldott hangulat, a szabad és kreatív gondolkodás feltételeinek megteremtésére, a meglévő erőforrások és jól működő dolgok tudatosítására, a belátásra való képesség fejlesztésére, a korábban megélt helyzetek átértékelésére, újraértelmezésére, újszerű szemlélet kialakítására törekszem. Klinikai és sport szakpszichológus végzettségeim mellett többféle módszertani irányzatban képződtem (Családterápia, Neurolingvisztikus programozás, Kathatym Imaginatív Pszichoterápia, Autogén tréning), de egyetlen irányzat mellett sem köteleződtem el teljesen, hiszen a személyre és csoportra szabott fejlesztési folyamatok megtalálásában és kialakításában hiszek. Munkáim során arra törekszem, hogy ne egyetlen kötött módszertant alkalmazzak, hanem a számtalan lehetőség közül az egyedi igényekhez leginkább illeszkedő módszertan felhasználásával segítsem egyének és csoportok fejlődését.

 

Hol és mit csinálok?

  • Pályám kezdetén gyakorló pszichológusként tanácsadással, terápiák vezetésével foglalkoztam, majd az oktatás felé orientálódtam.
  • 3 évig voltam a Szent István Egyetem Gazdaság és Társadalomtudományi Karának főállású oktatója (2010-2013).
  • Trénerként részt vettem a Nemzeti Munkaügyi Hivatal és Nemzetgazdasági Minisztérium keretein belül megvalósuló Pályaorientációs konzulens képzésben (9 csoport, 114 fő kiképzése, 2014-2015).
  • Jelenleg készségfejlesztő tréningek, vezetőfejlesztés, coaching folyamatok, kompetencia alapú felmérések (Assessment Center/Developement Center) vezetésével foglalkozom.
  • Készségfejlesztő tréner és coach tevékenységem mellett sportolók versenyekre, téthelyzetekre való felkészítésével foglalkozom.

 

Végzettségem

Iskolarendszerű képzések

2008-2012. Pécsi Tudományegyetem

Klinikai és mentálhigiénés szakpszichológus

2007-2009.  Semmelweis Egyetem

Sport szakpszichológus

2002-2007.  Pécsi Tudományegyetem

Pszichológus

Iskolarendszeren kívüli végzettségek

2015. Sämling-Legacy Kft. coach képzése

Coach

2013. Sämling Solution Consulting Kft. tréner képzése

Tréner-tanácsadó

2010. Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Ergonómia és Pszichológia Tanszék, készségfejlesztő tréner képzés

Készségfejlesztő tréner

Vegye fel velünk a kapcsolatot!SÄMLING SOLUTION CONSULTING KFT.

Ügyfélszolgálat

+36 1 438 05 94

+36 1 212 50 71

info@samlingsolution.hu

1124 Budapest, Németvölgyi út 64.

Hírlevél

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre, ha elsőkézből szeretne értesülni híreinkről, eseményeinkről.

Kinek szóló hír érdekli?