Magyar

Az Ön szervezetfejlesztő partnere stratégiai céljainak elérésében!

Balbastre Sébastien

Tréner, coach, tanácsadó

Miért csinálom?

 

Egy ember viselkedése mögött számtalan magyarázat lehet. Sokszor szeretnénk megérteni az okokat, de nem mindig van rá lehetőség. Célom ezek feltárásának segítése és fenntartható viselkedési változások elérése annak érdekében, hogy ügyfeleim a múltban rögzült sémáktól felszabadulva fejlődjenek. Ez a változás - többek között - szólhat szervezetfejlesztésről, ami berögzült folyamatokról újakra való átállást jelent. Emellett szólhat egyéni fejlesztésről is, amely során az eddig alkalmazott saját, céljainkat már nem szolgáló mintázatokat írjuk felül.

Azért csinálom, mert tapasztalatom szerint sok energia, idő és pénz vész el félreértelmezésekkel, félreismerésekkel. Ezek jövőbeni kiküszöbölése érdekében vágyam a tudatosítás.

Hogyan dolgozom?

Karrieremet informatikai tanácsadóként kezdtem mely során egyre inkább tendenciaként éltem meg, hogy jobban érdekelnek az ügyfelek, a folyamatok és a változások, mint a programok és a tuti megoldások. Így alakult ki bennem egy végtelen kíváncsiság a szervezetek és az emberek iránt, mely által meg tudom ismerni igényeiket, kihívásaikat.

Négy országban éltem, nyolc országban dolgoztam és három tucatnyi országgal működtem szakmailag együtt. Sok különböző kultúrával és személyiség típussal találkoztam. Ez számomra rávilágított arra, menyire mások vagyunk és más az, ami jó, vagy ami kell mindannyiunknak. Úgy gondolom, minden embernek vannak értékei és mindenkihez megértéssel, együttérzéssel, empátiával fordulok.

Több, mint 1500 órát foglalkoztam saját fejlesztésemmel egyetemi tanulmányaimat követően folyamatosan, mely egyrészt szólt és szól szakmai tudás elsajátításáról, másrészt önismeretem mélyüléséről, mely határtartásra és reflektív működésre késztet. Ezáltal tudok saját „én-em” figyelmen kívül hagyásával a lehető legteljesebb mértékben ügyfeleim igényeire, fejlődésére fókuszálni. 

Korai informatikus karrierem hozadéka, hogy szeretek rendszerben gondolkodni. Ez teszi lehetővé, hogy meglássam, egy-egy problémának milyen mértékben okozója a közvetlen környezet, illetve a teljes szervezet.

 

Mit csinálok?

Egyéneket és szervezeteket támogatok problémás helyzetekben vagy fejlesztési folyamatokban. Egyeztetés alapján tanácsadóként, coachként illetve trénerként dolgozom:

  • szervezetfejlesztési folyamatokban a diagnózistól a megvalósításig;
  • vezetésfejlesztési tréning és coaching programokban;
  • érzelmi intelligencia és kommunikáció alapú tréning programokban.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!SÄMLING SOLUTION CONSULTING KFT.

Ügyfélszolgálat

+36 1 438 05 94

+36 1 212 50 71

info@samlingsolution.hu

1124 Budapest, Németvölgyi út 64.

Hírlevél

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre, ha elsőkézből szeretne értesülni híreinkről, eseményeinkről.

Kinek szóló hír érdekli?