Magyar

Az Ön szervezetfejlesztő partnere stratégiai céljainak elérésében!

Andriska Pál

Működésfejlesztési terület vezetője, tulajdonos partner

Miért csinálom?

Felelősséggel tartozok a Teremtőnek, hogy értelmes és értékes dologra használjam mindazt, ami rám ragadt eddig az életben.

Hiszek abban, hogy van értelme és lehetősége annak, hogy valamit jobbá tegyünk.

Szeretek úgy gondolni a munkámra, hogy azzal hozzájárulok néhány ember életének, különböző szervezetek működésének javításához és ez az egész magyar társadalom működésében hozhat pozitív változást.

Szeretnék úgy az emberek szemébe nézni, hogy nem mások kárára boldogulok, hanem másokkal együtt, miközben mások sikerében vagyok részes.

Hiszek abban, hogy lehetek valóban tanácsadó a munkámban és nem kell szolgai módon kiszolgálnom egy-egy ember, szervezet felszínes igényeit, hanem segíthetek megtalálni a megoldásokat a valódi szükségekre.

Szeretem a szabadságot, kerülöm a szolgalelkűséget, élvezem, hogy megválaszthatom, kinek dolgozok és kinek nem, mikor dolgozok és mikor nem.

Örülök, hogy olyan kollégákkal vagyok körülvéve, akik a saját szakterületükön okosabbak, mint én és a szakma krémjét képviselik, mert nyugodtan bízhatom ügyfeleimet rájuk.

Hogyan teszem mindezt?

 • Hiszek abban, hogy nem kell mindent nekünk kitalálni, de az elérhető megoldásokat „józan paraszti ésszel” nem árt felülvizsgálni, újragondolni, ha a legjobb megoldást keressük.
 • Programok helyett igyekszem változást megvalósítani, támogatni, hogy maradandó értéke lehessen annak, amit teszünk.
 • Szervezetfejlesztő „generalistaként” próbálok megoldást keresni számos módszertan ötvözésével konkrét problémákra, kihívásokra.
 • Bár hiszek a pozitív szemlélet fontosságában, nem szeretem, ha ez szűk látókörűséget, a tények figyelmen kívül hagyását, vagy éppen egy adott jelenség túlzott leegyszerűsítését generálja.
 • Egyszerre tartom fontosnak az emberek véleményét, a személyes tapasztalatot és az adatok elemezését, mert mindhárom információforrás önmagában még nagyon megtévesztő is lehet.
 • Azokkal tudok a leginkább együttdolgozni, akik szeretnek őszintén, bátran, jól megfogalmazott és értelmes célok mentén fejleszteni, haladni. 

Hol és mit csinálok?

 • Járom a világot, hogy értékekre lelje, hogy tanuljak, hogy a legjobb gyakorlatokat, tudásanyagokat elérhetővé tegyem az ügyfeleinknek.
 • Járom az országot és tárgyalok, beszélgetek, hogy az elérhető segítség megtalálja azon szervezeteket, melyeknek éppen szüksége van rá.
 • Közösen gondolkodok az ügyfelekkel, hogy mit is kéne tenni. Mit kéne fejleszteni, javítani, változtatni és hogyan?
 • Értéket teremtek azzal, hogy a megfogalmazott változáshoz vezető legjobb utat próbálom megtalálni és kialakítani az ügyfelekkel és kollégáimmal együtt.
 • Képzéseket, tréningeket, workshopokat tartok és facilitálok, ha ezzel hozzájárulhatok a megcélzott fejlődéshez.
 • Vezetőként próbálom akadálymentesíteni a kollégáim előtt azt az utat, amin járva ők is hozzájárulhatnak a közös sikerek megéléséhez.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!SÄMLING SOLUTION CONSULTING KFT.

Ügyfélszolgálat

+36 1 438 05 94

+36 1 212 50 71

info@samlingsolution.hu

1124 Budapest, Németvölgyi út 64.

Hírlevél

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre, ha elsőkézből szeretne értesülni híreinkről, eseményeinkről.

Kinek szóló hír érdekli?