Magyar

Az Ön szervezetfejlesztő partnere stratégiai céljainak elérésében!

Sämling Tréner képzés

Képzés ideje:

2024. 04. 05 - 2024. 11. 09.

Részvételi díj:

590.000 Ft + Áfa/ fő , Early Bird 2023.12.31 -ig 399.000 Ft +Áfa

Helyszín:

Budapest 

A képzés szervezője

Manisz Zaharula

Telefon: +36 30 476 3748
E-mail: zaharula.manisz@samlingsolution.hu

Jelentkezem

 

2024. április 5-én indul a Sämling Tréner képzés - Train the Trainer 25. évfolyama!

Magyarország egyik legismertebb tréner képzése!

EARLY BIRD 2023.12.31-IG TÖRTÉNŐ JELENTKEZÉS ESETÉN: 399.000 FT+ÁFA (28.571 FT+ÁFA / NAP), kivételes ajánlat!

EGYÉNI ÉS VÁLLALATI BELSŐ TRÉNEREK KÉPZÉSE

Végzett hallgatóink mondták: Kattintson

A 2004-ben indult képzéssorozat hamar nagy népszerűségre tett szert, a résztvevők köre jórészt a már végzettek személyes invitálása alapján bővült. Az elmúlt 23 év alatt több mint 100 szervezettől több mint kétszázan végezték el képzésünket, mely mostanra a legelismertebb trénerképzők közé tartozik.

Megújult képzésünkön a résztvevőket a tréningtartás legmagasabb minőségi követelményeire készítjük fel. Ez különösen fontos számunkra, hiszen a képzés egyben saját junior tréner-tanácsadóink felkészítő programja is!

A program gyakorlati szempontból fókuszál a tréneri módszertanra, eszköztárra, készségfejlesztésre azzal a céllal, hogy a résztvevők minél hamarabb „bevethetők” legyenek éles helyzetekben.

Képzésünk formája olyan gyakorlatorientált tréning program, mely során a résztvevők csoportban tanulják meg és gyakorolják a tréningtartás alapjait, majd valós tréning csoportokban, mentorálás segítségével fejleszthetik tovább magukat. Néhány témakör, melyet érintünk:

KIKNEK AJÁNLJUK?

Külső vagy belső trénereknek, trénerasszisztenseknek, akik maguk tartják és dolgozzák ki a tréningeket saját vállalatuk vagy üzleti partnereik számára, humán erőforrás és/vagy oktatási vezetőknek, munkatársaknak, pedagógusoknak, coachoknak eszköztáruk bővítésére. Továbbá mindenkinek, aki a szakma iránt érdeklődik.

TECHNIKAI KERETEK

MODULOK, TÉMAKÖRÖK

1. modul:       

Interperszonális készségek, önismeret, tréneri készségek, tréneri identitás

2. modul:

Csapatépítés, csoportok vezetése

3. modul:

Prezentációs készségek fejlesztése

4. modul:

Tréneri módszertan és eszköztár 1. - Tanulási elméletek, A csoportvezetés formai típusai

5. modul:

Tréneri módszertan és eszköztár 2. - A tréningek előkészítése és felépítése, Tréneri eszköztár

6. modul:

Online tréningek és az utánkövetés eszköztára

7. modul:

Vizsga

Implementálás:     

Minden résztvevő megfigyelőként hospitálhat egy Sämling által vezetett tréningen és kérhet egy ingyenes szupervíziós napot, vagy online konzultációt egy általa vezetett tréningről.

MÓDSZEREK

A program első blokkja a résztvevők tapasztalatainak elemzésével, és az adott területre vonatkozó információk felmérésével indul. Alkalmazott eszközök:

A felmérést követően a résztvevők megismerkednek a témához kapcsolódó elméleti modellel. Ennek keretében egyéni és kiscsoportos munkában, speciális esetek feldolgozásán keresztül vizsgálhatják meg egyéni megoldási módjaikat. Alkalmazott eszközök:

A személyes készségek fejlesztésével, új megoldási módok és technikák elsajátításával és gyakorlásával folytatódik a program. Szimulációs és szerepjátékokban nyílik lehetőség a kísérletezésre és az új készségek megerősítésére. Videók vetítésével, valamint a csoportos videofelvételek elemzésével fejlesztjük a résztvevők ismereteit és képességeit, mélyítjük tudásukat. Alkalmazott eszközök:

AZ ÉRTÉKELÉS MÓDJA

A képzési modulok folyamatos látogatásával a hallgatók jogot szereznek a vizsgadolgozatuk értékeltetésére. A vizsgadolgozat egy komplett tréning, fejlesztési folyamat bemutatásából, és egy gyakorlati részből áll, melyben a szerzett tudást csoportvezetési készségek felmérésével és csoporthelyzetek elemzésével mérjük.

MIVEL TÁMOGATJUK HALLGATÓINKAT?

OKTATÓK

Budainé Kiss Mária

25 éve tréner. Oktatási vezetőként tapasztalatokat szerzett a szakmai oktatás vállalati szintű rendszerének kialakításában, szakmai oktatók kiválasztásában és irányításában. Fő területei: pénzintézeti szakmai, eladás-technikai, ügyfélszolgálati, kommunikációs és tárgyalás-technikai tréningek. Kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkezik a kiválasztás, toborzás és Assessment Centre területeken. Magyar Közigazgatási Intézet Közigazgatási Továbbképzési Kollégiumának akkreditált oktatója.


Münnich Iván

Pszichológus, senior tréner, tanácsadó, coach a Sämling Solution Consulting Kft. ügyvezető igazgatója. Főbb területei a szervezetfejlesztés, vezetőképzés, kommunikációs készség fejlesztés. 18 éve foglalkozik készségfejlesztő tréningekkel, kereskedelmi és termelő vállalatoknál, illetve a közigazgatásban. Nagy gyakorlattal rendelkezik középvezetői és művezetői karrierprogramok kidolgozásában és oktatásában. Az angol Smallpeice Trust LEAN menedzser oklevelével és a japán AOTS- japán termelési szemlélet ismeretei - oklevelével rendelkezik.

A résztvevők az alábbi kompetenciákat sajátítják el a képzés során 

AKIK MUNKATÁRSAIKAT NÁLUNK KÉPEZTÉK

Celanese, Egis Gyógyszergyár, FedEx, Fresenius, Hamex, Hungarotel, Lombard, Magyar Hipermarket, Magyar Telekom, Hankook, Metro, Ernst&Young, Merc, MÁV Ingatlankezelő, Nemzeti Felnőttképzési Intézet, Nestlé, Obi, Otp, Pannonjob, Phoenix Mecano, Select, Skull, Spar, TNT, Tesco és még sokan mások.

És számos egyéni résztvevő…

AZ ÁR TARTALMAZZA:

BIZONYÍTVÁNY

A tanfolyam végén a Sämling Solution Consulting Kft. a résztvevők számára állami, a szakma által elismert tanúsítványt nyújt át az ismeretanyag elsajátításának igazolására.

A tanúsítványt angol és magyar nyelven is kiállítjuk!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ, AJÁNLATKÉRÉS

A képzésre érkező jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk elfogadni.
A jelentkezés a képzési díj 25%-ának vagy a teljes képzési díj befizetésével válik érvényessé.

Programot vállalati kihelyezett formában is elérhető, kérje ajánlatunkat!

További kérdéseivel keressen minket:

Manisz Zaharula, a képzés szervezője
zaharula.manisz@samlingsolution.hu

Tel: +36 30 476 3748

 

Jelentkezem

Kérjen tájékoztatást!

Manisz Zaharula, A képzés szervezője
zaharula.manisz@samlingsolution.hu

Vegye fel velünk a kapcsolatot!