Magyar

Az Ön szervezetfejlesztő partnere stratégiai céljainak elérésében!

Team coaching gyakorlatok projektvezetőknek

Képzés ideje:

2019. 05. 15 - 2019. 05. 15.

Részvételi díj:

147.000 Ft+Áfa (2+1 napos tréning)

Helyszín:

Budapest

A képzés szervezője

Manisz Zaharula

Telefon: +36 30 476 3748
E-mail: zaharula.manisz@samlingsolution.hu

Jelentkezem

Team coaching gyakorlatok projektvezetőknek
A coaching szerepe a csapatod projektekhez való elköteleződésének kialakításában és a konfliktusok konstruktív megoldásában

 

Fejlesztési programunkat ajánljuk

A program kifejezetten projektvezetőknek szól és a projektek humán tényezőinek megértésére és kezelésére helyezi a hangsúlyt.

Ügyfeleinkkel való közös munkáinkban gyakran felmerülnek az alábbi dilemmák, kérdések:

 

Kompetenciák, amelyeket fejlesztünk

Személyes hatékonyság növelése a projektekben

Elkötelezettség erősítése informális projektvezetői hatalom mellett

Csapat kohézió erősítése – team és csoportos coaching eszközökkel

Konfliktuskezelés – team és csoportos coaching eszközökkel

Kérdezéstechnika

 

Program felépítése

 

Módszerek, amelyekkel dolgozunk:

A modell olyan kérdéseket vet fel, amelyek a coaching folyamatban a megoldásokra, a cochee (projekt team tag) erősségeire és a jövőre összpontosítanak. Segít a "problémamentes" projekt szituációkra, együttműködési helyeztekre összpontosítani, segít abban, hogy tisztázza a cocheek (projekt team tagok) stratégiáit a készségeik, tapasztalataik kiemelése mentén.

Rövid, egyszerű modell, melynek célja, hogy segítsen pozitív visszajelzéseket adni, és ösztönözze a projekt team tagokat a kezdeményezésre, feladatok hatékony végrehajtására, felelősségvállalásra.

A modell abban támogatja a projekt vezetőket, hogy feltérképezzék a projekt team tagok szükségleteit, ez alapján a megfelelő vezetési stílust alkalmazzanak, odafigyelve a helyes kommunikációra, a projekt team tagok fejlesztési igényeire, figyelembe véve az adott vállalati kultúrát, az üzleti és projekt célokat.

A GROW modell egy négylépcsős folyamat, amely segít a coaching és mentoring munkák összeállításában a projekt csapat tagjaival. A modell célja, hogy segítsen a projekt csapat tagjainak teljesítményét javítani, és segítsen nekik megtervezni és elérni hosszútávú karrierjüket.

A SMART(ER) célkitűzés modell egyfajta struktúrát biztosít arra, hogy felépítsük és nyomon kövessük céljainkat, a projektben tetten érhető személyes fejlődési célkitűzéseinket. Egy olyan utat biztosít, mely meghatározott cél felé tart, világos mérföldkövekkel, reális, de inspiráló feladatokkal megtűzdelve.

A folyamat egy személy vagy egy csapat problémáinak, konfliktusainak, személyes vagy üzleti szintű nehézségeinek felszabadítására és kézzelfogható megoldások megtalálásában segít, gyökeres változásokat hoz attitűdök szintjén is.

A csoport ebben a modellben nyitott végű coaching kérdésekkel segíti a csoport egyes tagjait az önálló megoldás megtalálására és a kezdeti lépések megtételére. A modell alkalmazása során a résztvevők megtanulják önállóan fejleszteni saját projekt csapatukat, külső tanácsadó igénybevétele nélkül.

Időtartam

2 +1 nap (2*8 + 1*8 órás képzési nap)

A program vezetői

Pattermann Kinga – senior coach, szervezetfejlesztő, tréner

Pádár Mariann – projektmenedzsment tréner, szervezetfejlesztési tanácsadó

Jelentkezem

Kérjen tájékoztatást!

Manisz Zaharula, A képzés szervezője
zaharula.manisz@samlingsolution.hu

Vegye fel velünk a kapcsolatot!