Magyar

Az Ön szervezetfejlesztő partnere stratégiai céljainak elérésében!

Team coaching gyakorlatok projektvezetőknek

Képzés ideje:

2018. 11. 26 - 2018. 11. 26.

Részvételi díj:

147.000 Ft+Áfa (2+1 napos tréning)

Helyszín:

Budapest

A képzés szervezője

Manisz Zaharula

Telefon: +36 30 476 3748
E-mail: zaharula.manisz@samlingsolution.hu

Jelentkezem

Team coaching gyakorlatok projektvezetőknek
A coaching szerepe a csapatod projektekhez való elköteleződésének kialakításában és a konfliktusok konstruktív megoldásában

 

Fejlesztési programunkat ajánljuk

A program kifejezetten projektvezetőknek szól és a projektek humán tényezőinek megértésére és kezelésére helyezi a hangsúlyt.

Ügyfeleinkkel való közös munkáinkban gyakran felmerülnek az alábbi dilemmák, kérdések:

 

Kompetenciák, amelyeket fejlesztünk

Személyes hatékonyság növelése a projektekben

Elkötelezettség erősítése informális projektvezetői hatalom mellett

Csapat kohézió erősítése – team és csoportos coaching eszközökkel

Konfliktuskezelés – team és csoportos coaching eszközökkel

Kérdezéstechnika

 

Program felépítése

 

Módszerek, amelyekkel dolgozunk:

A modell olyan kérdéseket vet fel, amelyek a coaching folyamatban a megoldásokra, a cochee (projekt team tag) erősségeire és a jövőre összpontosítanak. Segít a "problémamentes" projekt szituációkra, együttműködési helyeztekre összpontosítani, segít abban, hogy tisztázza a cocheek (projekt team tagok) stratégiáit a készségeik, tapasztalataik kiemelése mentén.

A modell célja, hogy könnyebben fel lehessen oldani a konfliktusokat, azon keresztül, hogy bemutatja, hogyan kérdezzünk, hogyan hallgassuk meg mások valódi szükségleteit kevesebb erőfeszítéssel, erősíthetve ezáltal személyes és szakmai kapcsolatainkat.

Rövid, egyszerű modell, melynek célja, hogy segítsen pozitív visszajelzéseket adni, és ösztönözze a projekt team tagokat a kezdeményezésre, feladatok hatékony végrehajtására, felelősségvállalásra.

A modell abban támogatja a projekt vezetőket, hogy feltérképezzék a projekt team tagok szükségleteit, ez alapján a megfelelő vezetési stílust alkalmazzanak, odafigyelve a helyes kommunikációra, a projekt team tagok fejlesztési igényeire, figyelembe véve az adott vállalati kultúrát, az üzleti és projekt célokat.

A GROW modell egy négylépcsős folyamat, amely segít a coaching és mentoring munkák összeállításában a projekt csapat tagjaival. A modell célja, hogy segítsen a projekt csapat tagjainak teljesítményét javítani, és segítsen nekik megtervezni és elérni hosszútávú karrierjüket.

A SMART(ER) célkitűzés modell egyfajta struktúrát biztosít arra, hogy felépítsük és nyomon kövessük céljainkat, a projektben tetten érhető személyes fejlődési célkitűzéseinket. Egy olyan utat biztosít, mely meghatározott cél felé tart, világos mérföldkövekkel, reális, de inspiráló feladatokkal megtűzdelve.

A folyamat egy személy vagy egy csapat problémáinak, konfliktusainak, személyes vagy üzleti szintű nehézségeinek felszabadítására és kézzelfogható megoldások megtalálásában segít, gyökeres változásokat hoz attitűdök szintjén is.

A csoport ebben a modellben nyitott végű coaching kérdésekkel segíti a csoport egyes tagjait az önálló megoldás megtalálására és a kezdeti lépések megtételére. A modell alkalmazása során a résztvevők megtanulják önállóan fejleszteni saját projekt csapatukat, külső tanácsadó igénybevétele nélkül.

Időtartam

2 +1 nap (2*8 + 1*8 órás képzési nap)

A program vezetői

Pattermann Kinga – senior coach, szervezetfejlesztő, tréner

Pádár Mariann – projektmenedzsment tréner, szervezetfejlesztési tanácsadó

Jelentkezem

Kérjen tájékoztatást!

Manisz Zaharula, A képzés szervezője
zaharula.manisz@samlingsolution.hu

Vegye fel velünk a kapcsolatot!