Magyar

Az Ön szervezetfejlesztő partnere stratégiai céljainak elérésében!

Pattermann Kinga

coach, tréner, szervezetfejlesztési tanácsadó

Miért csinálom?

Minden nap egy újabb bizonyíték arról, hogy azok az emberek, akikkel éppen dolgozom, pont akkor és pont ott képesek az őket leginkább foglalkoztató témákban előrelépni. Egyet vagy kettőt vagy hármat, szinte mindegy, a jól értelmezett tanácsadói jelenlét képes kialakítani azt a „teret”, megszólalni azon a „hangon”, és csendben lenni azon a módon, ami előre visz. Kivétel nélkül mindig. Mindezt kijelenteni elég nagy bátorság, és természetesen kemény munka. Ami mindebben a kemény munkát jelenti, az a tanácsadó önmunkája, önfejlesztése, folytonos tanulása. Márpedig én ezt szeretem.

Hogyan teszem mindezt?

Egymásra épülő, gyors és megoldásorientált technikákkal dolgozom, melyek az ügyfelem vagy ügyfeleim aktuális igényeire fókuszáló interaktív feladatokat, rövid elméleteket és sok-sok közös kreatív munkát jelentenek. A válasz mindig ott van, ahol a kérdés keletkezik, tehát bármit is alkalmaznék a közel 30 módszerből, amit pályafutásom során megtanultam, ezt mindig a közös legfontosabb kérdés megtalálásával kezdem, és a válaszadáshoz felhasználom az egyén illetve a csoportok tapasztalatát, saját bölcsességét. Az összhang, mely a közös munkában létrejön, tehát 4 fázisból áll: megtudni, mire van valójában szükség, közösen végigmenni egy fenntartható tanulási folyamaton, közösen megvizsgálni konkrétan milyen mérhető haszonnal, mindennapi eredménnyel járt a folyamat, végül kialakítani egy olyan rendszert, mely biztosítja, hogy a tanultak tartóssá válnak, és beépülnek az adott szervezet mindennapi működésébe. Mindehhez persze a sok gyakorlat mellett sok iskolát is elvégeztem, szociológia, pszichológia, coaching technikák, szervezetfejlesztés, jóga, változásmenedzsment, közgazdaságtan, jog, mindez részét képezte az életutamnak. Most is tanulok művészetterápiát és továbbfejlesztem magam az advanced MBTI és a Lean módszertanában.

Hol és mit csinálok?

Több mint 25 év munka a legkülönbözőbb csapatokkal; hajléktalanok, családok, egészségügyi dolgozók, bankok, gyárak, kis- és középvállalkozók, gyógyszeripari cégek, könyvkiadók, minisztériumok, pedagógusok, pszichológusok, vállalati trénerek, vállalati tanácsadók. 10 év coaching, nemzetközi vállalatokkal és felsővezetőkkel. 3 év 26 ország country managereinek és marketing managereinek képzése, vezetői tananyag és train-the-trainer tananyagok összeállítása, online filmes tananyagok készítése angol nyelven, coach képzés.

 

A Sämling Coach képzés oktatója. - Sämling Coach képzés

A Sämling Coach képzés bemutató videója: Coach képzés: Pattermann Kinga, Grajczárné Dr Rácz Erzsébet beszélnek a Sämling coach képzésről

Vegye fel velünk a kapcsolatot!SÄMLING SOLUTION CONSULTING KFT.

Ügyfélszolgálat

+36 1 438 05 94

+36 1 212 50 71

info@samlingsolution.hu

1124 Budapest, Németvölgyi út 64.

Hírlevél

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre, ha elsőkézből szeretne értesülni híreinkről, eseményeinkről.

Kinek szóló hír érdekli?