Magyar

Az Ön szervezetfejlesztő partnere stratégiai céljainak elérésében!

Pádár Mariann

Miért csinálom?

Szeretem azt a pillanatot a munkámban, amikor megszületik a közös megértés egy helyzetről, lehetőségről, problémáról. Ilyenkor mintha a levegő is megváltozna a teremben, tele lesz új energiákkal, amik mind a megoldáskeresés irányába hatnak, míg végül a kitartó munkát megkoronázza valamiféle megvilágosodás. Egy terv arról, mit szeretnénk látni az út végén, és hogyan fogunk oda jutni. Nagy élmény, amikor végigkísérhetem a folyamatot, és látom, hogy van ereje, valós hatása egyénekre, csoportokra, és a teljes szervezetre annak a munkának, amit közösen végzünk.

Hogyan teszem mindezt?

Amit tréner-tanácsadóként hozzá tudok tenni ahhoz, hogy ügyfeleink elérjék céljaikat:

  • tudást viszek be a szervezetbe, ha valamilyen ismeret, know-how hiányzik
  • katalizálom a tudást, ami már megvan, de valamiért szunnyad
  • segítek diagnosztizálni a jelen állapotot, közös nevezőre hozni a különböző elképzeléseket, megéléseket, helyzetértelmezéseket, hogy közös platformról indulhassunk
  • közösen elemzünk, értékelünk, összefüggéseket keresünk
  • a diagnózis visszajelzésével egybekötve egyeztetünk az ügyfelekkel, hogy számukra mit mondanak az adatok, hogyan értelmezhetőek az eredmények a szerzeti kontextusukban, kultúrájukban
  • közösen tervezünk és megvalósítunk

Hiszek a folyamat tanácsadás modelljében, abban, hogy az ügyfél a témájának „guruja”, ő az, aki részleteiben ismeri, és ő lesz az is, aki eljut oda, ahol tartani szeretne, és a végén learatja ennek gyümölcsét. A feladatomat abban látom, hogy támogassam ügyfeleinket a helyzethez illően kérdésekkel, iránymutatással, szaktudással, de lehet csak egy jó beszélgetéssel. Ezeket az alapelveket követem akár tréningről, akár szervezetfejlesztésről legyen szó.

Mindezt a tudást, hitvallást Budapesti Corvinus Egyetem Humánmenedzsment szakán alapoztam meg , és örülök, hogy a Sämling Solution Consultingban olyan munkatársakkal dolgozhatom együtt, akikkel egy nyelvet beszélünk, és akiktől nap mint nap újat tanulhatok.

Hol és mit csinálok?

Jellemzően projektmenedzsment, változásmenedzsment tréningeket tartok és szervezetfejlesztési folyamatokat támogatok. De időről időre meghívott előadó vagyok felnőttoktatásban, valamint civil szervezeteknek segítek előrelépni szervezeti, szervezési, projektvezetési kérdésekben.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!SÄMLING SOLUTION CONSULTING KFT.

Ügyfélszolgálat

+36 1 438 05 94

+36 1 212 50 71

info@samlingsolution.hu

1124 Budapest, Németvölgyi út 64.

Hírlevél

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre, ha elsőkézből szeretne értesülni híreinkről, eseményeinkről.

Kinek szóló hír érdekli?