Magyar

Az Ön szervezetfejlesztő partnere stratégiai céljainak elérésében!

Földes Katalin

Tréner, tanácsadó, integrál szemléletű coach

 

Miért csinálom?

Számomra a legfontosabb alappillér az ember. Kísérő vagyok. Embereket kísérek fejlődésükben. Hullámhegyekben és hullámvölgyekben. Legmélyebb magjuk felé. Mélyen hiszem, hogy mindenkiben már most ott van mindaz a tehetség, tudás és érték, ami az ő szakmai és emberi életét kiteljesíti. Kísérőként, trénerként, coachként az én feladatom az, hogy segítsem ezeket meglelni.

Hogyan dolgozom?

Közös munkánk során, legyen az csoportos vagy egyéni folyamat, az értő, elemző, rendszerben gondolkozó részem és a megérző, intuitív és beleérző részem is jelen van. Figyelek. A figyelem terében pedig pont az jelenik meg, ami ott és akkor megoldást hoz, döntést jelent, vagy csak egy felismerés formájában hangosan kimondódik. Egyéni mély folyamatokban az integrál coaching szemléletével dolgozom. Rendszerszemléletben és folyamatokban is dolgozom szervezeti szinten, vagy akár szűkebb csapatokkal szervezetfejlesztési projektekben.

A hosszan tartó, minőségi változásban hiszek. Minden munkámban ez a vezérlőfonalam, ami mentén a feladatokat, folyamatokat és a kommunikációt alakítom és élem. A világ egyre komplexebb és hitem szerint csakis személyre szabott, az emberi tényezőket figyelembe vevő megoldásokkal lehet jól reagálni mai változó és sok-sok kihívást hozó kérdésekre. A személyre szabott és változatos, ugyanakkor hatékony és az adott szervezetre szabott lehetőségek megtalálásával és megvalósításával tudok jól együtt működni. Ezzel együtt pedig mélyen hiszek az intuíció, az üzleti világ és emberek kapcsolódásában és egymásra hatásában. Kíváncsisággal és őszinte érdeklődéssel vagyok a világban, amiben nagy figyelmet szeretek fordítani az egyénre, a nagyobb halmazú csoportra és holisztikusan látva az egész szervezetet is.

Mit csinálok?

Tréningeket tartok, moderálok és facilitálok, illetve nagyobb szervezetfejlesztési folyamatokban veszek részt. Számos terület és módszertan van már most a tarsolyomban, ezzel együtt lételemem a keresés és kutatás külföldön és itthon egyaránt. Személyiségem része a megújulás, a mozgásban levés, a jövőbenézés és a friss kihívásokra adott meglepő és frissítő válaszok.

Tréneri, tanácsadói, coach erősségeim: Az értéket keresem az emberekben. Legyen szó tréningről, csoportos coachingról, vezetőkről, kiégés szélén álló emberekről: a fő hajtóerőm, hogy az embereknek segítsem megtalálni azokat az értékeket, amik bennük rejtőznek. Azokat az értékeket, amik segítik őket kilábalni a nehezekből, ami segíti őket jobb vezetővé válni, vagy éppen életük nagy karrier váltó döntésének meghozatalában.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!SÄMLING SOLUTION CONSULTING KFT.

Ügyfélszolgálat

+36 1 438 05 94

+36 1 212 50 71

info@samlingsolution.hu

1124 Budapest, Németvölgyi út 64.

Hírlevél

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre, ha elsőkézből szeretne értesülni híreinkről, eseményeinkről.

Kinek szóló hír érdekli?