Magyar

Az Ön szervezetfejlesztő partnere stratégiai céljainak elérésében!

Földes Kata

Tréner, tanácsadó

 

Miért csinálom?

Számomra a legfontosabb alappillér az ember. Bármi, amit építek a munkám során – legyen az egyéni coaching folyamat, csapatkohézió vagy nagyobb lélegzetű szervezetfejlesztés – emberi alapokra épül és legnagyobb hatással itt tudok lenni akár személyes minőségek, akár üzleti folyamatok átalakítására.

Hogyan dolgozom?

A hosszan tartó, minőségi változásban hiszek. Minden munkámban ez a vezérlőfonalam, ami mentén a feladatokat, folyamatokat és a kommunikációt alakítom és élem. A világ egyre komplexebb és hitem szerint csakis személyre szabott, az emberi tényezőket figyelembe vevő megoldásokkal lehet jól reagálni mai változó és sok-sok kihívást hozó kérdésekre. A személyre szabott és változatos, ugyanakkor hatékony és az adott szervezetre szabott lehetőségek megtalálásával és megvalósításával tudok jól együtt működni. Ezzel együtt pedig mélyen hiszek az intuíció, az üzleti világ és emberek kapcsolódásában és egymásra hatásában. Kíváncsisággal és őszinte érdeklődéssel vagyok a világban, amiben nagy figyelmet szeretek fordítani az egyénre, a nagyobb halmazú csoportra és holisztikusan látva az egész szervezete is.

Mit csinálok?

Tréningeket tartok, moderálok és facilitálok, illetve nagyobb szervezetfejlesztési folyamatokban veszek részt. Számos terület és módszertan van már most a tarsolyomban, ezzel együtt lételemem a keresés és kutatás külföldön és itthon egyaránt. Személyiségem része a megújulás, a mozgásban levés, a jövőbenézés és a friss kihívásokra adott meglepő és frissítő válaszok.

Tréneri, tanácsadói erősségeim közé tartozik, hogy változatos módszertani palettával dolgozom, amely az éppen adott szervezeti, résztvevői igényekhez a legpontosabban passzol, legyen akár szó tréningről, coachingról vagy éppen szervezetfejlesztésről.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!SÄMLING SOLUTION CONSULTING KFT.

Ügyfélszolgálat

+36 1 438 05 94

+36 1 212 50 71

info@samlingsolution.hu

1124 Budapest, Németvölgyi út 64.

Hírlevél

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre, ha elsőkézből szeretne értesülni híreinkről, eseményeinkről.

Kinek szóló hír érdekli?