Magyar

Az Ön szervezetfejlesztő partnere stratégiai céljainak elérésében!

Dr. Fónagy-Árva Péter

MIÉRT CSINÁLOM?

Hiszek abban, hogy Client Partnerként mindkét fél számára előnyös és gyümölcsöző együttműködés megteremtésében tudok szerepet vállalni a kereslet és a kínálat összekapcsolásával, az ügyfelek céljainak egyértelműsítésével és pontosításával, az általunk nyújtott szolgáltatások igényekre szabásával és a folyamatos kiváló minőségre törekvéssel az előkészítésben, a szakmai megvalósításban és a kapcsolódó adminisztratív folyamatokban egyaránt.

HOGYAN TESZEM MINDEZT?

Mindig arra törekszem, hogy hiteles tudjak lenni az ügyfeleink szemében. 17 évet dolgoztam a versenyszférában, ebből több mint 10 évet vezetőként. Azt gondolom, hogy ebből az előéletből adódóan jól értem az ügyfeleink nyelvezetét, a problémáik jelentős részét jól ismerem a saját gyakorlatomból, együtt tudok gondolkodni velük nem csak a szolgáltató szempontjából, hanem a túloldal helyébe is képzelve magam.

HOL ÉS MIT CSINÁLOK?

Client Partnerként a jelenlegi és jövőbeli ügyfeleinkkel történő kölcsönösen előnyös együttműködési lehetőségek létrehozásával foglalkozom, valamint figyelemmel kísérem a szakmai kivitelezést és a járulékos adminisztratív folyamatokat is azok lezárásáig, hogy a megvalósítás a tervek szerint történjen és lehetőség szerint még a legkisebb gátló tényezők se akadályozzák az eredményes együttműködést.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!SÄMLING SOLUTION CONSULTING KFT.

Ügyfélszolgálat

+36 1 438 05 94

+36 1 212 50 71

info@samlingsolution.hu

1124 Budapest, Németvölgyi út 64.

Hírlevél

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre, ha elsőkézből szeretne értesülni híreinkről, eseményeinkről.

Kinek szóló hír érdekli?