Magyar

Az Ön szervezetfejlesztő partnere stratégiai céljainak elérésében!

Agilis vezető és reziliens csapatok

Képzés ideje:

2021. 05. 26 - 2021. 05. 28.

Részvételi díj:

195.000 Ft+Áfa/Fő

Helyszín:

Online vagy élő tantermi

A képzés szervezője

Manisz Zaharula

Telefon: +36 30 476 3748
E-mail: zaharula.manisz@samlingsolution.hu

Jelentkezem

Agilis vezető és reziliens csapatok (3 nap)

Célunk olyan csapatok és szervezetek felépítése, amelyek a változások alatt fejlődnek és ellenállóak maradnak stressz nyomása alatt is.

A képzés során a résztvevők elsajátítják az alábbiakat:

Manapság a növekedésben lévő szervezetek csapattagjainak nem csak technikai vagy operatív irányításra van szükségük vezetőjüktől. A mai legjobb szereplők agilis csapatkultúrára vágynak, ahol nagy stressz és gyors változás idején tudnak boldogulni, és olyan vezetőre, akiben megbízhat és tiszteletben tarthatja nehéz időket is. A legjobb csapatok konfliktusokat használnak az innovációhoz és a kreatív megoldásokhoz, és különböző nézőpontokat tudnak kiaknázni, és együttműködő csapatként működhetnek együtt.

A résztvevők elsajátítják az agilis vezetői modell eszközeit, ami által a döntések meghozatalához, a konfliktusok feloldásához és a csapatkapcsolatok kiépítéséhez kapnak muníciót, így létrehozhatnak egy csapatot, amely legyőzi az esetleges változásokat és kihívásokat. Olyan interperszonális készségeket ismer meg, amelyekre azért van szüksége, hogy inspirálja csapatát a magas teljesítmény elérésére egyénként és csoportként.

A 3 napos tréning az alábbi témaköröket tartalmazza:

 

A képzésünk felméréseket, helyzetgyakorlatot, esetmegbeszéléseket is tartalmaz, kiegészítve könyv ajánlókkal, hogy új képességeit a gyakorlatban is kipróbálhassa, és az agilis vezetővé válás személyes cselekvési tervét végrehajthassa.

Kinek ajánljuk a képzést?

Vezetőknek, menedzsereknek és csapattagoknak, akik azt kívánják elérni, hogy csapataik agilisabbak és ellenállóbbak legyenek, még stressz és gyors változások esetén is.


Létszám: 6-12 fő

Képzésünk vállalati kihelyezet formában is megvalósitható

 

Amennyiben kézésünk felkeltette érdeklődését keressen bennünket.

 

Kapcsolat, ajánlatkérés:

Manisz Zaharula
zaharula.manisz@samlingsolution.hu

+36 30 476 3748

 

 

 

 

Jelentkezem

Kérjen tájékoztatást!

Manisz Zaharula, A képzés szervezője
zaharula.manisz@samlingsolution.hu

Vegye fel velünk a kapcsolatot!