Magyar

Az Ön szervezetfejlesztő partnere stratégiai céljainak elérésében!

A fenntartható agilis működés szervezeti gyakorlata képzés

Képzés ideje:

2021. 04. 05 - 2021. 05. 05.

Részvételi díj:

365.000 Ft+Áfa

Helyszín:

Budapest

A képzés szervezője

Manisz Zaharula

Telefon: +36304763748
E-mail: zaharula.manisz@samlingsolution.hu

Jelentkezem

Az eredményes agilis vezető eszköztára

 

A csapból is az agilitás folyik.. de mi az?!

Egy a titka: témához módszertant!

 

MIÉRT csináljuk ezt a képzést?

Az agilitás alapelvei látszólag könnyűek és egyértelműek, mindennapi gyakorlatba történő átültetésük azonban kihívásokkal teli. Szeretnénk megmutatni közelről azokat a tényezőket, amelyek az agilis szervezeti transzformációt sikerre vihetik, ill. górcső alá venni azokat a működési sajátosságokat, amelyek miatt még sem tudják a szervezetek kiaknázni az agilitásban rejlő potenciálokat. Célunk, hogy a résztvevők képesek legyenek alkalmazkodni a változó vevői igényekhez és szervezeti helyzetekhez, mindemellett motivált munkatársakkal jó minőségű terméket adhassanak ki.

 

KINEK szól ez a képzés?

Az agilis működés kulcsszereplőinek szól, vezetőknek, projektvezetőknek, SCRUM Mastereknek, Agile Coachoknak, belső szervezetfejlesztési és változásmenedzsereknek, akik:

KIK tartják a képzést?

Olyan külső trénerek tartják ezt a képzést a Sämling Solution Consulting Kft. keretein belül, akik jelenleg is olyan cégek felsővezetői, akik már bevezették az agilitást és számtalan példát tudnak hozni a gyakorlatból. Emellett olyan belső trénerek is közreműködnek, akik több éve a projektmenedzsment üzletágat segítik kihelyezett képzéseink során, illetve komplett szervezetfejlesztést támogattak kkv és nagyvállalati környezetben is.

MI a módszertanunk?

Az agilis működés bevezetéséhez és fenntartásához szükséges legfontosabb hard és soft tényezőket mutatjuk be esettanulmányokon és gyakorlati példákon keresztül.

A képzést előkészítő időszakban megismerjük a résztvevők igényeit, agilitással kapcsolatos kérdéseiket, dilemmáikat és kihívásaikat, amelyeket integrálunk a képzés tematikájába.

A képzés témaköreit (lásd alább) 3 egymásra szervesen épülő modulban dolgozzuk fel, 5 nap időtartamban. Az egyes modulok közötti időszakban a résztvevők számára hozzáférést biztosítunk a digitális tanulástámogató felületünkhöz (Learning Management System), ahol további esettanulmányokat ismerhetnek meg, közösen végiggondolhatnak izgalmas szituációlat, ill. megoszthatják egymással és a trénerekkel a dilemmáikat, tapasztalataikat.

Témakörök

 

1. modul: A céges környezet és kultúra az agilitásban

1 tantermi nap

 

2. modul: Az agilitás mint szemlélet és gyakorlati alkalmazása

2 tantermi nap:

 

3. modul: Az agilis működés emberi oldala

2 tantermi nap

 

 A képzés vállalati kihelyezett formában is megvalósítható!

Képzésünkkel kapcsolatos további információkért, árajánlatkérés esetén keresse:

Manisz Zaharula 

+36304763748

zaharula.manisz@samlingsolution.hu

 

Jelentkezem

Kérjen tájékoztatást!

Manisz Zaharula, A képzés szervezője
zaharula.manisz@samlingsolution.hu

Vegye fel velünk a kapcsolatot!