Az Ön szervezetfejlesztő partnere stratégiai céljainak elérésében!

Budai Máté

Tréner, tanácsadó, coach

MIÉRT CSINÁLOM?

Hiszek az élethosszig tartó tanulásban, a tudás hatalmában, a csoportos munka erejében és abban, hogy az emberek akarnak fejlődni – az én hivatásom, hogy ebben segítsem, támogassam őket.

Hogyan dolgozom?

A komplex feladatokat szeretem, amiket alapos tervezés után a megrendelővel közösen valósítunk meg. Együtt keressük meg a felmerülő problémákat, kihívásokat, aztán az én feladatom ezekre kézzel fogható válaszokkal szolgálni. A tapasztalataimat cégre szabva adom át, ami lehet tréning, coaching, mediáció, workshop, mentorálás, tanácsadás, a lényeg nem ez, hanem mindig a végeredmény és a közösen befektetett munka. Célom, hogy a szükséges tudás házon belülre kerüljön és hosszú távon is használható legyen.

Mit csinálok?

Szervezet- és készségfejlesztési képzési folyamatokat szervezek, fejlesztek és tartok a diagnózistól a fejlesztési szakaszt lezáró riportokig. Komoly tapasztalatom van vezetők fejlesztésében különböző módszertanokban, tréningeken, vezetői coaching folyamatokban, on the job fejlesztésekben. Sokat dolgoztam call centerekben, telefonos és személyes értékesítésben dolgozó vezetőkkel, operátorokkal, értékesítőkkel.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

SÄMLING SOLUTION CONSULTING KFT.

Ügyfélszolgálat

+36 1 438 05 94

+36 1 212 50 71

info@samlingsolution.hu

1124 Budapest, Németvölgyi út 64.

Hírlevél

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre, ha elsőkézből szeretne értesülni híreinkről, eseményeinkről.

Kinek szóló hír érdekli?